line decor
  Schilderworkshops  sc
line decor
   
 
Clownerie en schilderworkshop.
 

large product photo

Marieke Lambermont
Ds. Israëlstraat 33
6681ZD Bemmel.
Tel.: 0481-377811
e-mail: mjevangerven@online.nl
KvKnummer: 09183370.
BTW-identificatienummer: NL188992728B01 Ik heb ook een visicom, dus ook doven en slechthorenden kunnen mij bereiken.
Het nummer van de visicom is:
0481-425300

Schilderworkshops op locatie voor 20 tot 200 deelnemers. Bedrijfsuitje, teambuilding, receptie etc. Kleurig geregeld komt naar u toe, ook in Belgie.
Een workshop schilderen op locatie met na afloop een leuke herinnering.

  Samen plezier maken.

Samen plezier maken. Werken aan teambuilding. Elkaar op een andere manier leren kennen. Dat kan allemaal in een gecombineerde workshop clownerie en spiegelportret schilderen.
Tijdens deze gecombineerde workshop mag het denken uitrusten. De zintuigen en het lichaam krijgen de ruimte in spel- en podiumoefeningen. Met en zonder rode neus, ontdek je weer hoe leuk spelen is.

De clownsworkshop. Een clown is als een kind. Hij leeft in het nu. Onbevooroordeeld, onbevangen. Hij staat open voor nieuwe uitdagingen. De clown speelt geen rol, maar is echt en nieuwsgierig.
Waar een volwassen mens een probleem ziet, ziet de clown een mogelijkheid, een kans om te spelen.
Laat de clown en het kind in jezelf tevoorschijn komen tijdens deze leuke gezellige en inspirerende workshop. De lengte van de workshop kan variëren van twee uur tot een hele dag. Dit bepalen we in onderling overleg.De schilderworkshop. Met behulp van een spiegel gaat u uzelf op het doek zetten. U zult in beide workshops ervaren dat loslaten iets is wat best moeilijk is. Tenslotte willen we allemaal heel graag de grip op alles behouden. Maar nadat u hebt "losgelaten" en uzelf over geeft aan uw gevoel, zult u merken hoe ontspannend dat is en wat een pret je dan kunt hebben. Anders en ongepland kan óók heel leuk zijn. Voor wie is de workshop geschikt? Voor bedrijven, particulieren en kinderen vanaf groep 6.Hoeveel personen kunnen er deelnemen? Groepen ter grootte van minimaal 8 personen en maximaal 60 personen. Bij een groep groter dan 20 personen wordt de groep gesplitst in twee groepen. Prijzen voor deze workshop op aanvraag.