Meta de Visser

 
line decor
  workshops 
line decor
   
 
Workshop clownerie
 

 

 

Clown Koos

Bij deze workshop gaan we op zoek naar de clown die in een ieder van ons schuil gaat.  Hierin kun je op een speelse manier “je eigen Clown” ontdekken en/of verdiepen.  Een clown is als een kind. Hij leeft in het nu. Onbevooroordeeld, onbevangen. Hij staat open voor nieuwe uitdagingen. De clown speelt geen rol, maar is echt en nieuwsgierig.
Een Clown is eigenlijk een groot wandelend HART. Hij stelt zich kwetsbaar op door zijn gevoelens met ons te delen. Ervaring en/of talent is niet nodig voor deze workshop, hier mag men mislukken. Sterker nog: hier móet men mislukken! Want een clown is een ster in het mislukken èn hij boekt er ook nog eens zijn grootste successen mee. Waar een volwassen mens een probleem ziet, ziet de clown een mogelijkheid, een kans om te spelen.
Laat de clown en het kind in jezelf tevoorschijn komen tijdens deze leuke gezellige en inspirerende workshop. De lengte van de workshop kan variëren van twee uur tot een hele dag. Dit bepalen we in onderling overleg.Waar gaan we "clownen"?
Op een door u bepaalde en geregelde locatie. Hoeveel mensen per groep?
U dient zelf een groep samen te stellen (dus: bedrijfsuitje, familiefeestje, vrijgezellenfeest et.c) van minimaal 6 personen tot maximaal 30 personen. Hoe lang duurt een workshop?
De workshops duren minimaal 2 uur en in overleg kan dat uitgebreid worden. Bij minder dan 2 uur blijft de prijs hetzelfde. Wat kost een workshop?
Kosten per persoon zijn 25 euro (incl. BTW) voor de eerste 2 uur. Indien u een workshop langer wilt laten duren komt er per uur 10 euro per persoon bij. Kosten zijn incl. BTW en rode neus, en excl. koffie/thee. Locatiehuur en reiskosten zijn voor rekening van de klant.Reiskosten 0,50 euro per km. Elke km. boven de 100 kost 0,30 euro.Clown inhuren?
Uiteraard kan ik als "clown Koos " ook uw feest opvrolijken.
De kosten hiervoor zijn 100 euro per uur.Voor kerken en vrouwenverenigingen hanteer ik aparte prijzen. Neemt u hiervoor gerust vrijblijvend contact me me op.

 

Schilderworkshops op locatie voor 20 tot 200 deelnemers. Bedrijfsuitje, teambuilding, receptie etc. Marieke Lambermont komt naar u toe, ook in Belgie.
Een workshop schilderen op locatie met na afloop een leuke herinnering.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Meta de Visser
Elzepas 25
6662 XE Elst
Tel.: 0481-378346
metadevisser@hotmail.com