line decor
Schilderworkshops sch
line decor

Compilatie van schilders.
 
Schilderworkshops Schilderworkshop:compilatie van schilders.

U hoeft niet te kunnen schilderen of talent te hebben. Als u een penseel kunt vasthouden en er zin in hebt lukt het. Ik geef geen les, maar begeleid u door het hier onder genoemde proces heen en waar nodig help ik natuurlijk. Met behulp van mijn voorbeelden maakt u met elkaar één groot samengesteld schilderij.
Ieder krijgt zijn eigen schildersdoek, maar alle doeken samen vormen één schilderij. De vormen en de kleuren lopen dus door van het ene doek op het andere. Dat betekent dat u moet samenwerken en afspraken moet gaan maken over de kleuren. Dit alles gebeurt stapsgewijze:Stap 1 - Ondergrond schilderen
Stap 2 - Compositie opzetten
Stap 3 - Detaillering en afwerking
Stap 4 - Presentatie van kunstwerkenUiteraard bepaalt u zelf hoe u de figuren inschildert en hoe ze er uiteindelijk uit komen te zien. Juist hierdoor is werken met voorbeelden geen na-aperij. Hierdoor elke groep eindigt met een totaal ander resultaat. 1 geheel maken.
Het bevestigen op een harde ondergrond waardoor de paneeltjes uiteindelijk 1 schilderij gaan vormen moet u thuis zelf doen. Hoe lang duurt het?
Tussen de 2 en 3 uur.

schilderworkshops schilderworkshops

Schilderworkshops op locatie voor 20 tot 200 deelnemers. Bedrijfsuitje, teambuilding, receptie etc. Marieke Lambermont komt naar u toe, ook in Belgie.
Een workshop schilderen op locatie met na afloop een leuke herinnering.

Marieke Lambermont
Ds. Israëlstraat 33
6681ZD Bemmel.
Tel.: 0481-377811
e-mail: mjevangerven@online.nl
KvKnummer: 09183370.
BTW-identificatienummer: NL188992728B01

 

Schilderworkshops

Schilderworkshops schilderworkshops schilderworkshops

Schilderworkshops